Comunello fort 400 úszókapu motor kapunyitó szerelés garanciával

Comunello kapuautomatika telepítés

Cégünk vállalja Comunello szárnyaskapu, úszó és tolókapu valamint garázsajtó kapunyitó berendezéseink felszerelését, beüzemelését. Sorompó telepítését.

Comunello szerviz

Egyszárnyas és kétszárnyas minőségi kapuautomatika valamint úszókapu és garázskapu motorok széles palettájáról segítünk Önnek kiválasztani a kapuhoz megfelelő kapunyitó szettet, megtervezzük az elektromos előkészítést és felszereljük a kapunyitó motort.

24V-os egyenáramú kapunyitó motor sebessége beállítható, gyorsabban működnek az eddig ismert típusoknál.

Kapunyitó szerelés és üzembe helyezéskor beépíthetünk akkumulátor csomagot a kapunyitó vezérlőjébe, mellyel kapunk áramszünet esetén is működtethető.

2 db távirányító és 1 pár fotocella pár is része kapunyitó szettjeinknek.

Comunello távirányítókból 2 csatornás és 4 csatornás, valamint 5 különböző színből válaszhatunk, melyek 433 Mhz frekvencián nagy hatótávon működnek, elegánsak, strapabítók.

Rengeteg típusú Comunello fotocella áll rendelkezésre, amelyekkel megoldást találhatunk egyedi igényeinkre is:

Comunello Elemes fotocella lehetőséget biztosít a ki nem épített elektromos vezeték okozta probléma megoldására.

Vandálbiztos fotocella burkolattal megóvhatjuk eszközünket a nem kívánatos sérülésektől

180 fokban elforgatható infrasorompót felszerelhetünk a kapu oszlopjának külső oldalára is.

Szinkronizálható infrasorompóval megoldhatunk többkapus problémát.

Szárnyaskapuknál belső oldalra, illetve indusztriális, társasházi kiépítésnél esztétikus alumínium oszlopon helyezhetünk el fotocellát, beléptető olvasó eszközt.

Kifejezetten elegáns, keskeny led villogólámpák, melyekben integrált antenna található, mellyel a rádió hatótávját növelhetjük.

Önnek lehetősége van a távirányítón túl mobiltelefonnal és számkódos – proxy kártyás kapunyitóval, valamint kulcsos kapcsolóval is kinyitni a kaput. A számkódos nyitó képes távirányítóhoz hasonlóan jelet küldeni a kapunak, így nem szükséges elektromos vezetéket kiépíteni a használandó helyig.

Automata zárás beállítható, illetve infrasorompón történő áthaladást követő azonnali zárás is.

Comunello kapunyitó motorjaink képesek kerti lámpa felkapcsolására, ami a nyitás pillanatában történik, és egy előre beálltott idő után kapcsol le. Távirányítóval is tudunk lámpát, illetve bármilyen elektromos eszközt külön kapcsolni.

Comunello Receiver kiegészítő rádióvevő a garázskapunkba illetve másik kertkapunkba, kiskapu elektromos zárjához csatlakoztatva képes fogadni Comunello távirányító másik csatornájának jelét, amellyel nyitni tudjuk őket.

Árajánlat kéréshez töltse ki űrlapunkat, melyet a kapcsolat fülön talál